After Party

Lóci játszik - IX. Márton napi Borfesztivál

Jegyek kaphatók a Gellért Hotel recepcióján 0 - 24 órában,
és online a Gellért Webshop-ban

A Márton napi after party este 10 után kezdődik a Szt. Gellért Gyógyfürdő csodálatos csarnokában, ahol a gasztro kiállítók és a DiVino Borbár mellett éjfélig a zene lesz a főszereplő.

november 8. péntek

22:00
LÓCI JÁTSZIK koncert

A zenekar 2018-ra elérte, hogy az ország bármelyik pontján felkapják a fejüket az emberek, ha Lóci “a városban” játszik.

Ahogy az elmúlt 2 évben, úgy tavaly is egy nagyon sikeres évet zárt az együttes, amit az év egyik leglátványosabb és legszebb klipjével tettek még emlékezetesebbé. A 2018 októberében megjelent Szív-láb-dob 2019 év végén megjelenő harmadik Lóci Játszik album első dala volt. A dal nem a csípőkre hat, mint a „Nem táncolsz jobban”, hanem ezúttal a szíveket veszi célba.

Év elején - "Én csajom" címmel - itthon elsőként a Lóci játszik zenekar forgatott hivatalos "vertikál videóklipet", ami már kifejezetten az "okos-eszközökre" készített videó. Tavasszal debütált a Törőcsik Franciska közreműködésével készült "A plakát" című duett, melyre egyedien szép klipet forgatott a zenekar.

The Biebers - IX. Márton napi Borfesztivál

november 9. szombat

22:00
THE BIEBERS koncert

A The Biebers 2012-ben, Puskás Peti vezetésével alakult meg. A héttagú csapatnak köszönhetünk olyan slágereket, mint a Sorry, a Valami mást vagy a Minden este, melyeket előszeretettel játszanak a rádiók és a YouTube-on is több millió megtekintésnél tartanak.

A zenekar híres pörgős bulijairól és a nyughatatlan zenekari tagokról, akik mindig gondoskodnak a közönség szórakoztatásáról. Puskás Peti (ének), Puskás Dani (rap, szintetizátor), Ekanem Bálint Emota (ének, vokál), Rusz András (gitár), Belegrai Gábor (basszusgitár), Gudics Marcell (dob), valamint Herold Péter (szaxofon) ők így együtt kicsit visszarepítenek az időben, hogy a nyolcvanas, kilencvenes évek zenei stílusát visszahozva csapjanak a húrok közé.

A Fonogram-díjas zenekar egy pillanatra sem unatkozik, hiszen a fesztiválok és a klubok állandó vendégeiként járják az ország legkülönbözőbb pontjait, mindemellett készülnek az új dalok és a legextrább koprodukciók.

A Szt Gellért Fürdő lenyűgöző és megunhatatlan. A IX. Márton napi Borfesztivál egyik különlegessége, hogy az after party helyszíne a 600 m2-es, színes üvegtetővel fedett központi csarnok lesz.

[smls id="29559"]

 

 

 

Tisztelt Vendégünk!

Értesítjük, hogy a Danubius Hotel Gellért december 1-én bezárt és a továbbiakban nem a Danubius Hotels üzemelteti.

Dear guest,

We would like to inform you that Danubius Hotel Gellért closed on 1 December and will no longer be operated by Danubius Hotels.