Borászatok

VII. Márton napi Borfesztivál borászatok

Jegyek kaphatók a Gellért Hotel recepcióján 0 - 24 órában,
és online a Gellért Webshop-ban

Magyarország legkiválóbb borászatait 2019-ben szakmai partnerünk a Winelovers válogatja. Több mint 100 kiállító borászat vonul fel a Danubius Hotel Gellértbe a november 7-10. között megrendezésre kerülő IX. Márton napi Borfesztiválon.

Ez a szakmai partnerség garancia arra, hogy a borágazat legkiválóbbjainak tételeit kóstolhassák vendégeink. A Winelovershez tartozó, széles közönséghez szóló blog, a 2000 tételt felvonultató webshop, és a minden évben megjelenő Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor kiadvány mellett az évek során mintegy 80 kisebb és nagyobb bórkostoló futott nagy sikerrel a márkanév alatt.

Idén a borban lévő költészetre és irodalomra fókuszál a borfesztivál, hiszen a bordalok, a borok dicsőítését megéneklő irodalmi alkotások sora kapcsolódik ehhez a nemes nedűhöz.
Különlegessége a rendezvénynek, hogy a borászatok nagy része naponta változik majd, és szombaton itt lesz velünk Liszkay Mihály is, a borász a zongoránál. A különböző tételek megkóstolásával pedig egy-egy teljes regény alakul majd a fesztiválozók fejében, melyek mindegyikének címe a borfesztivál idei szlogenje lesz (Karinthy Frigyes után szabadon): "Így isztok ti".

A korlátlan bor- és pálinkakóstolás 17 órától 22 óráig tart. Este 10 után, az After Party alatt az ország egyik legfelkapottabb helye, a DiVino BorBár várja a vendégeket.

[smls id="29559"]

 

 

 

Tisztelt Vendégünk!

Értesítjük, hogy a Danubius Hotel Gellért december 1-én bezárt és a továbbiakban nem a Danubius Hotels üzemelteti.

Dear guest,

We would like to inform you that Danubius Hotel Gellért closed on 1 December and will no longer be operated by Danubius Hotels.